Ana içeriğe atla

Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek Sürekli İşçi Alımı ile ilgili olarak Noter Kurası ile isimleri belirlenen Asıl ve Yedek Adayların Başvuru ve Değerlendirme Süreci tamamlanmış olup, ilan edilen tarihte başvuru koşullarını taşıdığı belirlenen ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylarla ilgili sonuçlar belirtilmiştir.

SÖZLÜ SINAV TARİHİ VE SAATİ

Kocaali Temizlik Görevlisi                   15.06.2020 Pazartesi                 Saat 14.00

SÖZLÜ SINAV YERİ

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Odası Esentepe / Serdivan

Sözlü sınava katılan adaylar tabloda belirtilen konular ve karşılık gelen puanları üzerinden değerlendirilecektir.

SÖZLÜ SINAV KONULARI VE PUANI

KONULAR

PUAN DEĞERİ

Alan Bilgisi

40

Temsil, Kendini İfade Edebilme, Davranış ve Yapacağı İşe Uygunluk, İletişim Becerileri, Özgüven ve İkna Kabiliyeti, Türkçeyi Kullanma Becerisi

60

TOPLAM

100

* Bu ilan tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.
** Adaylar sınava gelirken yanlarında fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) bulundurmak zorundadır.
*** Sözlü sınava katılacak aday listelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.