Ana içeriğe atla

28/12/2021 tarih ve 31703 sayılı Resmi Gazetede ilan edilen 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4/B maddesine göre Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek sözleşmeli personel alımı ile ilgili başvuru ve değerlendirme süreci tamamlanmış olup sonuçlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Not: Bu ilan tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Asil Adayların Müracaatları:

Başlangıç : 13 Ocak  2022 Perşembe Mesai Başlangıcı

Bitiş          20 Ocak  2022 Perşembe Mesai Bitimi

Asıl Adayların Müracaatlarında Teslim Etmesi Gereken Belgeler:

1. Sağlık Raporu (Tam teşekküllü hastaneden alınacaktır)

2. Adli Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden alınabilir)

3. Vesikalık Fotoğraf (3 adet )

Asil olarak ilan edilen adayların, müracaat başlangıç-bitiş tarihleri içerisinde yukarıda belirtilen evraklarla birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı İdari Tayin Şube Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

** Asil olarak ilan edildiği halde süresi içerisinde istenen evraklarla müracaat etmeyenler ve İlanda belirtilen şartları taşımadığı tespit edilenlerin (Bu durumda adaylar hakkında yapılan tüm işlemler iptal edilerek yasal takibat başlatılacaktır) başvurusu iptal edilecektir.

**** Bu durumda sırasıyla yedek adaylar çağrılacaktır.

İlan olunur.